Yleistä

Limingan Nuorisoseura ry

Limingan Nuorisoseura

Limingan Nuorisoseuran perustamisajatuksena 1890 - luvulla on ollut, että nuoriso saataisiin hyvien harrastusten pariin. Tänä päivänä tavoitetta on laajennettu niin, että Limingan Nuorisoseura yleishyödyllisenä yhdistyksenä haluaa tarjota kaikenikäisille mielekästä tekemistä.

Limingan Nuorisoseuran ydintoimintaa on tuottaa palveluja tanssin harrastajille ja karaokelaulajille. Tavoitteenamme on olla Oulun seudun paras talvitanssipaikka. Tavoitteeseen pääsemiseksi olemme valmiita kehittämään toimintaamme. Toiminnan kehittämiseksi keräämme palautteita monella eri tavalla: nuorisoseuran palautelaatikolla sekä suullista palautetta. Kaikkien palautteet ovat arvokkaita ja tervetulleita.

Nuorisoseura pitää talvikaudella lauantaisin tanssi-iltoja, joilla katetaan suuren kiinteistön lämmitys- ja muut kulut. Karaokea pääsee laulamaan ravintolan puolella tanssi-iltojen aikana. Paljon kiitosta saaneisiin äänentoistolaitteisiin on panostettu. Alan ammattilaiset ovat mitoittaneet tiloihin sopivat laitteet. Talvikaudella ravintolan puolella on useita eritasoisia karaokekilpailuja.

 Jos olet kiinnostunut talkootyöstä mukavassa porukassa, niin ota rohkeasti yhteyttä joko sihteeri Maarit Arolaan tai puheenjohtaja Markku
Bergiin.

Tervetuloa viihtymään tanssin ja karaoken merkeissä!

Luo kotisivut ilmaiseksi!