Yleistä

Limingan Nuorisoseura ry

Limingan Nuorisoseura

Limingan nuorisoseuran perustamisajatuksena 1890 - luvulla on ollut, että nuoriso saataisiin hyvien harrastusten pariin. Tänä päivänä tavoitetta on laajennettu niin, että Limingan nuorisoseura yleishyödyllisenä yhdistyksenä haluaa tarjota kaikenikäisille mielekästä tekemistä.

Limingan Nuorisoseuran ydintoimintaa on tuottaa palveluja tanssin harrastajille ja karaokelaulajille. Tavoitteenamme on olla Oulun seudun paras talvitanssipaikka. Tavoitteeseen pääsemiseksi olemme valmiita kehittämään toimintaamme. Toiminnan kehittämiseksi keräämme palautteita monella eri tavalla:  nuorisoseuran palautelaatikolla sekä suullista palautetta. Kaikkien palautteet ovat arvokkaita ja tervetulleita.

Nuorisoseuralla talvikaudella lauantaisin tanssi-iltoja. Karaokea pääsee laulamaan ravintolan puolella tanssi-iltojen aikana. Paljon kiitosta saaneisiin äänentoistolaitteisiin on panostettu. Alan ammattilaiset ovat mitoittaneet tiloihin sopivat laitteet. 

Jos olet kiinnostunut talkootyöstä mukavassa porukassa, niin ota rohkeasti yhteyttä joko sihteeri Maarit Arolaan 040 7263016 tai varapuheenjohtaja Markku Bergiin 040 0460773 .

Tervetuloa viihtymään tanssin ja karaoken merkeissä.